Cosmogas Mydens 24 kondenzációs kazán

Cosmogas Mydens 24 prémium kategóriás kondenzációs fali kazán, Olaszországból. Megbízhatóság, teljesítmény. Budapest és Pest megye területén belül díjtalan a kiszállítás. Kérdésével keresse nyugodtan értékesítő kollégánkat.
SKU: Mydens-24
Gyári száma: A65000
Eladó: Láng Gábor
769 500 Ft
Az ár nem tartalmazza a szállítás költségét

Cosmogas Mydens 24 vásárlása esetén vállaljuk beszerelését, hatósági ügyintézését országosan!

Elegáns kijelző és beállító rendszer.

A MYdens kombinálja a minőséget és a megbízhatóságot kicsi és könnyen kezelhető méretben.

Egyszerű gomboknak köszönhetően a használhatóság és a maximális funkcionalitás érhető el a vezérlő panelen. Ez lehetővé teszi a különböző igények felhasználó barát kezelését.

Kivételes teljesítmény:

Az új, szabadalmazott R.V.C. (Radial Variable Circulation) háromsoros kör keresztmetszetű rozsdamentes hőcserélő. Az összes készülék az új generációs R.V.C. hőcserélőkkel készül. A hőcserélő 3 sorban, koncentrikusan elhelyezkedő acél csőből áll.

A csöveket hegesztés nélkül, hidraulikusan szerelik össze, így a rozsdamentes acél kémiai és fizikai tulajdonságai változatlanul fennmaradnak és a csövek maximálisan ellenállnak a korróziónak. Kivételes, akár 109%-os hatásfok.

Hőcserélő alacsony nyomáseséssel és magas üzemi nyomással képes működni, akár 11 bar nyomást is kibír.

A külső burkolat PPX 830 innovatív kompozit anyagból van kialakítva, ami kivételesen erős, könnyű és időtálló.

Készülék méretei: 44,5x30,5x77 cm 36 kg

Minden Fali Cosmogas kazánhoz lehet szerelni CR04 távszabályzót, amelyen be lehet állítani: Heti programozást, távhőmérséklet szabályzást. A távszabályzó segítségével vizuálisak a kazán hőmérsékletek illetve a szervizriasztások. Szobatermoszát funkcióval is használható. Akkor is ha a készülékhez külső hőmérséklet érzékelő van kapcsolva, ebben az esetben az időjárásfüggő szabályzás jelleggörbéi is beállítható.

Hidraulikus egység meleg víz készítéshez.

MYdens kombi készülékei túlméretezett másodlagos lemezes rozsdamentes hőcserélővel van szerelve (320 mm hosszú).

A kombinált HMV előállítás azonnali és stabil előállítást garantál. Ennek a hőcserélőnek köszönhetően hőmérséklet ingadozás nélkül lehet két csapolót ellátni.

MYdens készülékek mindig kondenzációs üzemben működnek még HMV előállítás esetén is így további 10% fogyasztáscsökkenést lehet elérni. (azon készülékekhez hasonlítva melyek nem kondenzációs üzemben működnek HMV előállítás esetén)

forrás: Sebők és trs kft.

NévÉrték
Teljesítmény25 kW
Méret44,5x30,5x77 cm
Színfehér
Kijelzőkék
súly36 kg
FeszültségAC: 220-240V